top of page
Search
  • Writer's pictureDragan Vujičić

Pediggree


Има он "лепо име" Динко, као Динко Шакић али није новинар ни професор како хоће да га представе - Он је бесан кер! Тако таке зову у Војводини. Овај кер верује да има посебан савез са Богом (Бриселом, Берлином, Вашингтoном, Молохом, Бафометом) иако тврди да му је реп атеистички. Сваки бол који својим балавим болесним зубима нанесе онима међукојима живи - њихова је кривица. Они би требало да се стиде што им је нанео бол.

У ствари, Ти су кривично одговорни што су га натерали да им нанесе бол. Назвао га је Слободан Антонић у Новом Стандарду "Црним бароном" аутономашког новинарства који селектује кадрове за тамошњи Јавни сервис. Нема везе кер са тим, сем можда у неком уврнутом кинолошком смислу када псима у родослову пише да сувојводе и слични четворножни племениташи. За Педигре (Pediggree) Грухоњића - Шакића стара се НЕД спонзор Циа тероризма, Рокфелер фондација и небројене НВО "архитекте" злочинства диљем света. Милиони крвавих долара теку од 2012 за Динкову аutonomija.info,Voice, назови његово новинарско удружење (Погледати Антонића).

И тај и такав Динков Pediggree, баш као сви брендови храна закерове прилагођени су различитим потребама различитих раса и зато се тако "широк фронт" аутономашаког чопора окупља да га брани. Чанак - контраш рецимо срцем је уз Динка. Ненад је пореклом личка девојка за све - ако се плати. Борко или Борислав Стефановић (не може да се одлучи) исто сматра да Динко није мислио што је рекоа баш као и бескомпромисни борац за правду и аутономију Војводине Ана Лалић са Колубаре. Бојана Пајтића је непријатно помињати као на пример уже у дому обешеног. Толико је омиљен и поштован.

Владимира Михић за Одсеку за психологију у Новом Саду "бранећи" Динка рече: Универзитет и све друге институције треба да буду сигурно место за све и отворени за различитост и ако слобода говора важи за оне који се не слажу са Динком Грухоњићем, онда она мора постојати и за Динка.Ког Динка? - Шакића! Онаква каква је постојала за Србе у Јасеновцу док је лепо име било шеф логора "различитост" треба да постоји и за "лепо име".

П.С. Није позив"ad hominem" - Динко је кер!

55 views0 comments

Comments


bottom of page