top of page
Search
  • Writer's pictureDragan Vujičić

ЈОЛАНДА

"Јоланда ће,она ће наставити његову битку", рече Џо Бајден после сусрета са удовицом Јулијом Наваљном у Фермонт хотелу у Сан Франциску, најбоље описујући трулеж која влада у депонији ума колективног запада.Иза смрти руског опозиционара Наваљног у затвору на Артичком кругу политички западнеће ставити тачку док од њега не направе Светог Алексеја. Осуђени на пропаст, док губе рат за ратом, у Украјини, на Блиском истоку, чак и лидери земаља "колективног бајденистана" слуте да Историја постројава протагоните на место коме припадају.


Компулзивни коцкари западног естаблишмента покушају да се ваде крај рулета историје. Рус је умро 18. фебрура. Oтприлике у 14.19 часова на сајту Казнено-поправне службе Русије извештено је о смрти. Неким чудом, док су сви били на Безбедонсоној конфенрецији уочили су шта пише на опскурном порталу : 14:35, Тобиас Биллстром (Шведска): ..Ако се потврдиинформација о његовој смрти у руском затвору, то ће бити још један гнусни злочинПутиновог режима, 14:35, Бартх Еиде (Норвешка): ...Руска влада сноси одговорност...Од 15:02 следи "тешка артиљерија"; Шарл Мишел : "ЕУ сматра да је руски режим искључивоодговоран за ову трагичну смрт. 15:10, Зеленски: "Јасно је да га је убио Путин, 15:16 ЈенсСтолтенберг :...Русија треба да одговори на сва питања.'... 15:20, Марк Руте: "Смрт Наваљног још једном сведочи о огромној бруталности руског режима",15:35, Аналена Бербок : Наваљни био симбол слободне и Русије, 15:43, Урсула фон дер Лајен: "Тужан подсетник о томе шта су Путин и његов режим."15:14, Олаф Шолц "Ову храброст је сада платио својим животом... 15:25, Блинкен: ..."Страх од једног човека само наглашавају слабост и трулеж у срцу система који је Путин изградио.

Никад бржа "обдукција".

У дану када су мерили да ли Џулијана Асанжа да пошаљу у смрт у Америку и у данима када су 52 земље пред Међународним судом правде говориле противсмрти, о геноциду Изреала који спонзоришу САД и 15 савезника.


Жак Елил француски научник из поља пропаганде и технологија је написао да она "ниједодир чаробног штапића...

Није.Нема чаролије.Колективни запад умире,нема спаса, ником није жао.

48 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page