top of page
Search
  • Writer's pictureDragan Vujičić

КОСМИЧКИ УМ НАС ШТИТИ ОД САМОУНИШТЕЊА

Тесла био у праву, на Марсу је била ванземаљска колонија, докази постоје докази за то и у НАСА 


ВАНЗЕМАЉСКЕ напредне цивилизације никада нису напуштале планету земљу и одувек су међу нама. Најстарије наше цивилизације су их звале Богови, а цео људски род је продукт њихове циљане еволуције. Када наша свест сазри и победимо сопствену ароганцију и самобитност и они ће се указати међу нама. Усталом, зар није Палтон говорио да сва наша знања на земљи долазе "споља"? Диодор са Сицилије (Помепејев, Цезаров, Августов савременик) најзаначајнији историчар тог доба записао је исто - вако на почетку интервјуа за "Вечерње новости", говори Ерих Фон Деникен планетарно најпознатији истраживач теорија о ванземаљском пореклу земљана већ више од 55 година.


Славног Швајцарца подсећамо да је током претпоследњег интервјуа у најутицајнијем српском дневном листу 2019. казао како верује да ће се ванземаљци међу нама појавити 2024.најкасније 2025.

Смеје се и даје "нови рок":

 -Треба још најмање 10 година. Није сазрело време и међу нама и код верника и код "научне" јавности и даље влада себично миљшење како смо ми људи у ствар сам "врх еволуције, односно влада гносеолошки став да "нема научних доказа". Религиозни верују у Бога и да је човек настао по његовом лику као "његова круна". Еволуционисти тврде да смо ми врх природне еволуције. У оба случаја је видљиво да човек има "психолошки проблем" јер у ствари гледа у себе, а ми смо само једна од милион цивилизација у Универзуму. У међувремену сам се и сам уверио да"нисмо сами"на земљи - каже Фон Деникен .


 Шта Вам се то догодило?

-Пре две године завршио сам предавање овде у Швајцарској на коме сам рекао да како, и поред најбоље вере, никад нисам био у прилици да сретнем некога или нешто што није са ове планете. Онда сам пошао у гаражу где ме је пред аутом чекао човек са питањем да ли заиста никад нисам ванземљаца, а када сам му то потврдио пружио ми је руку. Покушао сам да стиснем његову шаку и схватио да је бестелесан. Онда је нестао пред мојим очима.

Зар вам се не чини да је ово време када сви чекају "спас" - Јевреји Месију, Хришћани свог пророка, Муслимани Мухамеда?

- У свим верским књигама је записан "повратак" спаситеља и у апокрифним књигама стоји да ће се Богови вратити. Цивилизације које су нам "оставиле" та сећања и те књиге заиста су били уверени да су Богови били међу њима и заиста им је речено да ће доћи поново. Богови никад нису одлазили већ су увек били међу нама чекајући своје време или Дух времена да се укажу.
Ипак, на земљи се говори о есхатолошком крају човечанства. Ратови сведоче у ту корист?

- Неће се догодити крај цивилизације и неће бити нуклеарног краја  и управо зато су наши "чувари" ту. Напротив, са земаљским научницима веће неко време раде заједно да нам омогуће да изградимо машине са којим ћемо моћи да дођемо у контакт са другим цивилизацијама. Постоје докази. Озбиљни људи су и на затвореним и на отвореним форумима причали о томе.


Коме ви верујете?

- Пол Хелијер,некадашњи министар одбране Канаде (нажалост умро 2021) је говорио и остали су записи о заједничном раду на пропулзији за наше будуће летеће машине. Хаим Ешед који је две деценије био шеф израелског космичког програма. Јавно је у њиховим новинама Једиот Ахаронт причао како су земљани одавно у контакту са венемаљцима из " Галактичке федерације", да они сарађују са нашом науком, али да је договор да се не објављује да су овде јер "човечанство није спремно да направи" духовни искорак.


ЊИХОВИ СМО

Зашто би напредније цивилизације имали интерес да нас "чувају"?

-Постоји више облика и више група цивилизација у Универзуму и нису све добронамерне. И по митологији ми смо продукт вештачке мутиације. По "Божјем лику" како каже религија и зато нас штите. Ми смо из исте фамилије...И сам се молим Богу сваки дан мада на други начин разумем Бога. Уосталом Бог ме штити. Дао ми је 89 квалитетних година у којима сам написао 47 књига које су продрмале јавност широм света. Тако разумем своју мисију на земљи.

У САД у КОнгресу и Влади од 2017. се формирају разне комисију које испитују НЛО возила. О чему се ради?

- Они само треба да припреме јавност за коначно разоткривање и зато још дуго од њих нећему чути пуну истину. Сада имамо приче о некакви дроновима, а у ствари то су исте летелице које су виђане од када човек бележи догађаје око себе. Медицински свет је пун доказа о људима који у телу имају чудне чипове. Доћи ће време да се говори и о томе.


Када се се људи ослободе своје ароганције и ванземаљци или како их називамо "Богови" ће се указати

Глобалисти кажу да је будућносту Вештачкој интелигнецији. Клаус Шваб, Јувал Харари, Сем Алтаман - Бога замишљају као АИ?

- Вештачка интелигенција је све сем решење. Она нас може све побити. Био сам у Женеви на Конференцији са научницима који се баве са АИ и другим научницима који се баве са ХИ (Хумана интелигенција). У једном тренутку ослобођен је робот кога води АИ који је отприлике издкелмовао: "Ми ћемо вас преузети јер ви имате срце, осећања ви сте рањиви. Ми вас можемо заменити и нисте нам потребни - рањиви сте!Код интелигенције која нас надгледа постоји "морал"?

-Да. Они чекају време и вероватно имају неку своју вештачку АИ која им помаже.


Јесте ли сигурни у то?

-Заиста нисам, али мислим да смо понекад као зоолошки врт. Неко нас посматра, неко нас с времена на време води и мења нешто. Ми смо популација зоолошке баште. И неко нас посматра међу милионима других животиња. Овај неко примећује да смо очигледно развили културу. Развили смо уметност, развили смо алате, итд. Сада овај посматрач зоолошког врта зна да ћемо пре или касније побећи из зоолошког врта. Он одлучује да нас пусти да побегнемо из баште или да нас заустави. Ако смо у стању да научимо да нисмо највећи у универзуму вероватно би нас пустили да изађемо из зоолошке баште. Међутим, све док мислимо да смо једина интелигентна свемирска бића није време да нас "ослободе".


Комитети за истражиање НЛО у америчком Конгресу и Влади служе да привикну људе да су "они" међу нама

Никола Тесла је 1937. писао о Колонији ванземаљске цивилизације на Марсу која је после отишла на Венеру?

- Не верујем да је Венера подесно место за њих, а да су били на Марсу - свакако! Снимци Црвене планете показују и архитектуру некадашње колоније. Дефинтивно НАСА има убедљиве снимке као и за астерорид Серус који кружи око Марса. Види се да је то вештачка камена струткура настала (за нас) непознате њихове потребе.


ТВРДЊЕ ХАИМА ЕШЕДА
Какве фасинантне тврдње је изнео бивши комсичких шеф Израла генерал Хаим Ешед?
- Поштовани професор и генерал у пензији Ешед је рекао да су ванземаљци подједнако радознали за човечанство и да покушавају да разумеју "тканину универзума". Навео је да "постоји споразум између владе САД и ванземаљаца. Они су са нама потписали уговор да овде радимо експерименте", рекао је он. Ешед је додао да је председник Доналд Трамп био свестан постојања ванземаљаца и да је био "на ивици да открије" информације, али да је замољен да то не учини како би спречио "масовну хистерију". Ешедове идеје су детаљније изложене у "Универзуму иза хоризонта - разговори са професором Хаимом Ешедом" које је обавио Хагар Јанаи 2021.

Ви сте били на стотинама експедиција по свету тражећи "ванземаљске струткуре"?

- И имам хиљаде доказа да су нас "градили" и они који припадају напредним цивилизацијама. Импресивних доказа је много, а мени најипресивнији су у Боливији у месту Тиахуанако где је била једна од најважнијих цивилизација пре Царства Инка. Инке су оставиле сведочанства конвистадорима да они нису градили тај град него Богови пре њих и то за један дан између 600 и 800. Тиванаку је израстао у напредан град и центар моћи и церемоније у јужним Андима. На свом врхунцу, град Тиванаку је имао популацију између 30.000 и 70.000 становника. Његово царство је обухватало западну Боливију, јужни Перу и северни Чиле, а сам град је исклесан на најпрецизнији начин алатима о којима можемо да сањамо.ЗАПИСИ И АРТЕФАКТИ
Шта је по вама најјачи доказ да нисмо сами?
- У списима Ригведе - најстаријег дела древних индијских Веда детаљно се говори божанским возилима. Не разликује се ни текстови египатских пирамида из 5. династије. Тамо се отварају "врата раја", металне мердевине су продужене, фараони се пењу у летећа возила и грмљају небеским сводом.

Ерих фон Деникен подсећа на ванземаљске објекте у поседу човечанства. На пример, "свето огледало" које лежи у храму Исе (Јапан) и умотано у тканине. Само јапански цареви смеју да му приђу. Или Ковчег завета Израелаца. Патријарх Коптске цркве је 19. јуна 2009. потврдио да није вештачка.

Шта више можете пожелети?

Ави Леб
На Хараврду се појавио научник Ави Леб са групом Галилео који се баве тражењем доказа о ванземаским цивилизацијама?
- Да.Они су у важној мисији и тек се пробијају кроз научну "епистемологију". Не знам за резултате, али уверен сам да ће доћи.

199 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page